Ajankohtaista

Grankulla IFK ja Laajasalon Palloseura kohtasivat sunnuntaina Suomen Cupin neljännellä kierroksella. Junnupitoisella joukkueella otteluun joutunut Grani taipui laajasalolaisten käsittelyssä maalein 3-1.
GrIFK nähdään myös Suomen Cupin 4.kierroksella, kun joukkue kaatoi eilen illalla pelatussa ottelussa FC Espoon maalein 3-1. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Niklas Roiha, Liivo Leetma ja Jonas Britschgi.
MIFK - GrIFK 3-0 (12.4.2010)
Grankulla IFK ja Helsingin IFK kohtasivat lauantaina paikallishegemonian merkeissä harjoitusottelussa. Ottelu ei tarjonnut jalkapalloilun hienouksia, sillä molemmat joukkueet hakivat vielä omaa peliään.
Fortum Tutor –ohjelmaa on laajennettu alkaneelle vuodelle ja ohjelman toinen kausi polkaistaan käyntiin 19.–20.3. Espoossa järjestettävällä koulutustilaisuudella, jossa mukana myös GrIFK:n Fortum Tutor Arto Tuohisto-Kokko.
GrIFK edarissa ja myös A-nuorissa pelaava Daniel Langhoff sai jälleen kutsun Suomen alle 18-vuotiaiden (1.1.1992) poikien maajoukkueleirille.
Uudenmaanpiirin koulutuspäällikkö Markku Sandström sekä nuorisopäällikkö Taneli Haara kävivät tiistaina 16.2 tekemässä GrIFK jalkapallolle FootPass seuratoiminnan laatuarvioinnin. FootPass-arvoinnissa haastateltiin erikseen seuran toimihenkilöitä, hallitusta, valmentajia, joukkueenjohtajia ja huoltajia sekä pelaajien vanhempia. Arvioinnin tulosten avulla voidaan kehittää seuran toimintaa ja tavoitteena on myös hakea Kaikki Pelaa -sinettiseura statusta.
RSS ATOM