Ajankohtaista

Wau! Sporttiskerhot ovat aloittaneet toimintansa Kauniaisissa. GrIFK jalkapallo suosittelee kaikille 2-6 luokkalaisille WAU! Sporttisklubbarna har börjat sin verksamhet i Grankulla GrIFK fotboll rekommederar för alla som går klass 2-6
Granin edustusjoukkueen valmistautuminen kauteen 2011 on sujunut suunnitelmien mukaan. Viime kauden joukkueesta runko on pysynyt hyvin kasassa ja uusia erittäin mielenkiintoisia pelaajia on harjoitusten mukana pyörinyt.
D-koulutukset ovat nykyään seurakohtaisia ja vuorossa oli GrIFK:n D-koulutuksien 2.vuosikurssi ja siitä osat D3 Pelikäsitys ja D4 maalivahtivalmennus. Kouluttajina Pasi Hyyhö (pelikäsitys) ja Ilkka Laitinen (maalivahtivalmennus) sekä GrIFK valmennuspäällikkö Arto Tuohisto-Kokko. GrIFK on suunnitelmiensa mukaisesti kouluttanut lähemmäs 30 uutta D-valmentajaa omille junioreilleen vuosien 2009-2010 aikana.
GrIFK:n edustusjoukkueen valmistautuminen kauteen 2011 on alkamassa joulukuussa ja muutoksia viime kauteen on tullut.
GrIFK:lle piirin taitokisoissa 2010 kokonaista 12 mitalia: 1 kulta, 5 hopeaa ja 6 pronssia
GrIFK:n edustusjoukkue voitti FC Jazz J:n tyylikkäästi 4-0 lukemin. Maalintekijöinä kunnostautuivat Niklas Roiha, Jonas Britschgi, Niko Vainio sekä Sylvester Soisalo.
Horst Weiniä kuuntelemaan oli saapunut molempina päivinä yhteensä 30 innokasta valmentajaa. GrIFK:n omien valmentajien ja seuratyöntekijöiden lisäksi paikalle oli saapunut valmentajia Lahdesta, Hyvinkäältä ja Porista asti kuuntelemaan Horst Weinin ajatuksia pelaajakehityksestä ja valmentamisesta.
Granin vieraaksi saapunut MuSa jäi jyrän alle Kauniaisten keskuskentällä pelatussa ottelussa. Kotijoukkue voitti ottelun puhtaasti 6-0. Maalintekijöinä kunnostautuivat kahdesti Timo Lumivaara sekä Jonas Britschgi, sekä kertaalleen onnistuneet Niko Vainio ja Mehdi Kuqi.
RSS ATOM