Ajankohtaista

Osana GrIFK jalkapallon uuden strategian mukaista kehityssuunnitelmaa GrIFK tekee ison satsauksen pelaajakehitykseen ja vahvistaa nuorten ja lasten valmennustoimintaa ottamalla mukaan tukemaan ikäluokkien toimintaa jo monien tunteman nuorten huippuvalmentajan Pasi Hyyhön.
GrIFK-06 aloittaa toimintansa maanantaina 21.3.2011 klo 17.30-18.30. Tervetuloa kaikki -06 pojat ja tytöt! /myös -07 syntyneet
Katso tästä kaikki GrIFK junioreiden tärkeät tapahtumat; leirit, pelitapahtumat ja koulutukset
Wau! Sporttiskerhot ovat aloittaneet toimintansa Kauniaisissa. GrIFK jalkapallo suosittelee kaikille 2-6 luokkalaisille WAU! Sporttisklubbarna har börjat sin verksamhet i Grankulla GrIFK fotboll rekommederar för alla som går klass 2-6
Granin edustusjoukkueen valmistautuminen kauteen 2011 on sujunut suunnitelmien mukaan. Viime kauden joukkueesta runko on pysynyt hyvin kasassa ja uusia erittäin mielenkiintoisia pelaajia on harjoitusten mukana pyörinyt.
D-koulutukset ovat nykyään seurakohtaisia ja vuorossa oli GrIFK:n D-koulutuksien 2.vuosikurssi ja siitä osat D3 Pelikäsitys ja D4 maalivahtivalmennus. Kouluttajina Pasi Hyyhö (pelikäsitys) ja Ilkka Laitinen (maalivahtivalmennus) sekä GrIFK valmennuspäällikkö Arto Tuohisto-Kokko. GrIFK on suunnitelmiensa mukaisesti kouluttanut lähemmäs 30 uutta D-valmentajaa omille junioreilleen vuosien 2009-2010 aikana.
GrIFK:n edustusjoukkueen valmistautuminen kauteen 2011 on alkamassa joulukuussa ja muutoksia viime kauteen on tullut.
GrIFK:lle piirin taitokisoissa 2010 kokonaista 12 mitalia: 1 kulta, 5 hopeaa ja 6 pronssia
RSS ATOM