Ajankohtaista

Katso tästä kaikki GrIFK junioreiden tärkeät tapahtumat; leirit, pelitapahtumat ja koulutukset
Wau! Sporttiskerhot ovat aloittaneet toimintansa Kauniaisissa. GrIFK jalkapallo suosittelee kaikille 2-6 luokkalaisille WAU! Sporttisklubbarna har börjat sin verksamhet i Grankulla GrIFK fotboll rekommederar för alla som går klass 2-6
Granin edustusjoukkueen valmistautuminen kauteen 2011 on sujunut suunnitelmien mukaan. Viime kauden joukkueesta runko on pysynyt hyvin kasassa ja uusia erittäin mielenkiintoisia pelaajia on harjoitusten mukana pyörinyt.
D-koulutukset ovat nykyään seurakohtaisia ja vuorossa oli GrIFK:n D-koulutuksien 2.vuosikurssi ja siitä osat D3 Pelikäsitys ja D4 maalivahtivalmennus. Kouluttajina Pasi Hyyhö (pelikäsitys) ja Ilkka Laitinen (maalivahtivalmennus) sekä GrIFK valmennuspäällikkö Arto Tuohisto-Kokko. GrIFK on suunnitelmiensa mukaisesti kouluttanut lähemmäs 30 uutta D-valmentajaa omille junioreilleen vuosien 2009-2010 aikana.
GrIFK:n edustusjoukkueen valmistautuminen kauteen 2011 on alkamassa joulukuussa ja muutoksia viime kauteen on tullut.
GrIFK:lle piirin taitokisoissa 2010 kokonaista 12 mitalia: 1 kulta, 5 hopeaa ja 6 pronssia
GrIFK:n edustusjoukkue voitti FC Jazz J:n tyylikkäästi 4-0 lukemin. Maalintekijöinä kunnostautuivat Niklas Roiha, Jonas Britschgi, Niko Vainio sekä Sylvester Soisalo.
Horst Weiniä kuuntelemaan oli saapunut molempina päivinä yhteensä 30 innokasta valmentajaa. GrIFK:n omien valmentajien ja seuratyöntekijöiden lisäksi paikalle oli saapunut valmentajia Lahdesta, Hyvinkäältä ja Porista asti kuuntelemaan Horst Weinin ajatuksia pelaajakehityksestä ja valmentamisesta.
RSS ATOM