Ajankohtaista

GrIFK tyttöjoukkueisiin T0304, T05-06 ja T07-08 tarvitaan useita uusia valmentajia. Valmentajina ovat tällä hetkellä Inka Haikka ja Sanna Reinikainen, mutta koska koko ajan tulee lisää tyttöjä niin 2-3 lisävalmentajaa tarvitaan välittömästi.
Ratkaisupelissä sunnuntaina GrIFK voitti EPS:n 2-0 ja kun samaan aikaan VJS hävisi KoiPS:lle niin GrIFK matkustaa lohkovoittajana Nike Premier lopputurnaukseen Pajulahteen 9-12.8.2012. Onneksi olkoon koko GrIFK-98 ikäluokalle hienosta suorituksesta!
Mäntymäen koulun 3-4.luokat pelasivat koulujalkapallo turnauksen mäntymäen koulun pihalla olevalla ministadionilla. Kaikki 3-4.luokat saivat Uudenmaan piirin lahjoittaman Puma-Pallon!
Alla olevasta linkistä voitte seurata GrIFK-SalPa -ottelun kulkua tekstimuodossa. Kyseessä on ns. pilottihanke, joten toivomme ymmärrystä mikäli ohjelmassa esiintyy ongelmia.
GrIFK ja visualsport aloittavat yhteistyön jonka tarkoituksena on tuottaa mahdollisimman tarkkaa tilastointia otteluista. Ensimmäinen pilotti suoritetaan huomenna SalPa pelissä.
RSS ATOM