Ajankohtaista

Hyvä P03!
Kauniaisten jalkapalloseuroilla on yhteensä 660 lisenssipelaajaa, mikä on kunnan väkilukuun suhteutettuna enemmän kuin missään muualla. Kauniaislaisten seurojen - eli lähinnä GrIFK:n - jäsenmäärä vastaa 7,5 prosenttia kunnan väkiluvusta. Osa pelaajista tosin asuu naapurikunnissa, lähinnä Espoossa, jossa sielläkin pelaajia on väkilukuun nähden keskimääräistä enemmän. Grani on paikallisesti suuri!
Grani ja Kyle ovat solmineet ensi kauden kattavan sopimuksen tällä viikolla. Yhdysvaltainen Kyle on esiintynyt harjoituksissa sekä treenitpeleissä erittäin vakuuttavasti.
Grani sai tällä kertaa vieraakseen Atlantiksen, joka oli myös pelannut viime lauantaina kovan ottelun. Suomen Cupissa paremmaksi joukkueeksi jatkoajan jälkeen päätyi BK-46, Karjaalta.
GrIFK saa tänään vieraakseen Atlantiksen klo 20:00 alkavassa ottelussa. Alunperin ottelu oli tarkoitus pelata viime lauantaina, mutta vieraiden CUP-kiireiden takia ottelu siirrettiin tälle päivälle.
Granin edustusjoukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Tulevalla kaudella joukkueen mukana pelaavat Petter Meyer, Joel Paatelainen sekä Jari Antikainen
RSS ATOM